New Profesional Consult 930 x 122

acreditare

ACREDITAREA PENTRU JURNALISM, PRELUNGITĂ CU 5 ANI

Consiliul Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) a acordat grad de încredere și a prelungit acreditarea pe o perioadă de cinci ani, reprezentând calificativul maxim, pentru programul de studii Jurnalism al Facultății de Științe Socio-Umane a Universității din Pitești.

Citiți și: Pas uriaș pentru Spitalul Județean Pitești. ,,Realizare deosebită, un succes!”

„Acest aviz favorabil ne onorează și certifică, fără discuție, calitatea actului educațional al unui colectiv de cadre didactice tinere, dedicate învățământului superior. Eforturile de până acum ne-au fost răsplătite pe deplin, însă urmează o perioadă de cinci ani de muncă în cercetare, de formare a unor noi generații de specialiști în comunicare și jurnalism, de întărire a echipei de profesori, dar și de asigurare a calității prin obținerea unor dotări noi și în pas cu tehnologia.”, declară Georgiana Drăghici, prodecan al facultății și profesor la specializarea Jurnalism. Decizia ARACIS mai prevede școlarizarea a 40 de studenți pe an, care vor obține titlul de licențiat în Științele Comunicării, specializați în Jurnalism.

Programul de studiu Jurnalism a fost înființat în anul 2001, iar precedenta vizită de evaluare a ARACIS a avut loc în 2009, atunci când profilul a obținut acreditarea pentru perioada 2009-2014.

Citiți și: Universitatea de Stat din Pitești face angajări

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3