Donaris 930 x 122

carte

Dragoș Pătroi a scos o nouă carte

Cei interesați de problematica fiscală au posibilitatea să citească o nouă lucrare în domeniu. Pe piață a apărut recent cea de a doua ediție a cărții „Prețuri de transfer – Între optimizare fiscală și evaziune transfrontalieră”.

Citiți și: Editura Litera retrage de pe piață cartea controversată cu sfaturi halucinante pentru elevi

Alături de Florin Cuciureanu și Vigi Radu, coautor al acestui adevărat ghid de practici fiscale este Dragoș Pătroi, colaborator al ePitești. Nu e prima carte a lui Pătroi. Ca autor sau coautor, colaboratorul nostru a scris până acum 11 cărți.

În vârstă de 40 de ani, Dragoș Pătroi este licenţiat şi doctor în ştiinţe economice al Academiei de Studii Economice din Bucureşti și membru al Camerei Consultanţilor Fiscali. Are în spate o activitate de circa 14 ani în sectorul public (la Garda Financiară, la Inspecţia Fiscală, la Direcţia Naţională Anticorupţie-Serviciul teritorial Pitești, ca specialist în investigarea infracţiunilor economice, și la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Argeş, instituție pe care a condus-o în anul 2009). Începând din luna mai 2011 este managing partner în cadrul propriei sale firme de consultanţă fiscală.

Citiți și: VIDEO: PITEŞTENILOR NU LE E FOAME DE… CUNOAŞTERE

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90