Donaris 930 x 122

politia

INFRACTOR PE ȘOSELE. S-A ÎNTÂMPLAT PE STRADA TEILOR

Infractor pe șosele.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş l-au reținut pe un tânăr în vârstă de 19 ani din comuna teleormăneană Orbeasca, bănuit de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Tânărul este acuzat de Poliție că în interval de doar câteva zile ar fi încălcat grav legea de două ori. Mai întâi, pe 22 august 2016 ar fi condus un autoturism pe DJ 703B, pe raza comunei argeșene Leordeni, fără permis auto şi având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată. Ulterior, pe 26 august, ar fi condus acelaşi autoturism pe raza comunei Răteşti având montate plăcuţe false de înmatriculare şi, de asemenea, fără permis. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Tot pentru 24 de ore și tot pentru infracțiuni rutiere, dar și pentru furt calificat a fost reținut un alt bărbat, de această dată de către poliţiştii Biroului Rutier Piteşti. Individul este bănuit că pe 1 decembrie 2015 ar fi furat o autoutilitară parcată pe strada Teilor din Pitești şi ar fi condus-o fără a deține permis auto. Mai mult, în cursul cercetărilor s-ar fi sustras urmăririi penale. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. (Foto Arhivă: bzv.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90