930×122 CAPRA 5

acoperire

turcescu

MINISTERUL APĂRĂRII NU COMENTEAZĂ CAZUL TURCESCU

Ministerul Apărării Naționale refuză să comenteze declarațiile jurnalistului Robert Turcescu, originar din Pitești, potrivit cărora ar fi fost locotenent-colonel sub acoperire, declarații însoțite de un document care ar dovedi acest lucru.

Citiți și: Români chemați la mobilizare! Anunțul Ministerului Apărării

M.Ap.N. a publicat în acest sens în urmă cu puțin timp un comunicat de presă pe site-ul instituției.

„În legătură cu informaţiile referitoare la Robert Turcescu apărute în spaţiul public în ultimele zile, facem următoarele precizări: Ministerul Apărării Naţionale nu face niciun fel de comentariu pe marginea acestui subiect. M.Ap.N. aplică legile ţării şi consideră că dezbaterile care pot aduce atingere imaginii Armatei României nu sunt benefice. Dacă se vor constata nereguli, alte instituţii ale statului sunt abilitate să se pronunţe.”, se arată în comunicatul de presă publicat pe site-ul Ministerului Apărării Naționale.

Citiți și: Toți argeșenii trebuie să știe! Începe cea mai amplă campanie de recrutare a armatei

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3