930X122 MAIA

antirabică

VACCINARE ANTIRABICĂ LA VULPI ÎN ARGEŞ

Vaccinare antirabică la vulpi în Argeş. De astăzi, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Argeş distribuie noi vaccinuri (sub formă de momeli) antirabice pentru vulpi.

Citiți și: Începe campania de vaccinare!

În total, în acest an în județul Argeș vor fi distribuite 8.400 de momeli. Într-o primă etapă, deja derulată, au fost distribuite 2.100 de momeli.

Distribuirea manuală a momelilor vaccinale va fi făcută în zonele în care există vizuini de vulpi (câte 10 la fiecare vizuină).

Citiți și: Complicații în urma vaccinării, tânără moartă. Despăgubiri de mii de euro

Timp de două săptămâni după distribuirea momelilor, circulaţia câinilor şi a pisicilor în zonele respective va fi restricționată, întrucât aceste animale „reprezintă competitori pentru momeală”, potrivit DSVSA Argeș. De asemenea, pentru o perioadă de 14 zile vânătoarea va fi interzisă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90