930×122 CAPRA 5

articole vestimentare contrafăcute

Sute de „fake-uri” găsite de polițiști în magazinele din Argeș

În urma unor acțiuni de verificare desfășurate în această săptămână în mai multe magazine din Pitești, Mioveni și Câmpulung, polițiștii argeșeni au descoperit și confiscat sute de articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute.

Citiți și: Pitești: S-a dat singur pe mâna Poliției după ce și-a denunțat prietenul că i-a furat mașina din fața blocului

De asemenea, au fost întocmite șase dosare penale.

IPJ Argeș precizează:

„- În ziua de 19 mai a.c., polițiștii Serviciului De Criminalității Economice Argeș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea infracționalității la regimul bunurilor contrafăcute și a celor neconforme cu standardul unor branduri de renume.

Citiți și: AU PROVOCAT ACCIDENTE ȘI AU FUGIT DE LA LOCUL FAPTEI

Au fost verificate 4 societăți comerciale cu obiect de activitate comercializarea de articole vestimentare, pe raza municipiului Câmpulung.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate (expuse spre vânzare) și ridicate un număr total de 550 articole vestimentare (treninguri, tricouri, bluze, hanorace și pantofi sport), susceptibile a fi contrafăcute, purtând însemnele, desenele și modelele referitoare la mai multe mărci înregistrate.

Ca urmare a celor constatate, au fost întocmite patru dosare penale, conform art. 102 alin. 1 lit. b) din Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, prejudiciul cauzat urmând a fi comunicat de tituarii mărcilor înregistrate.

– În ziua de 17 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare Criminalității Economice Argeș au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea infracționalității la regimul bunurilor contrafăcute și a celor neconforme cu standardul unor branduri de renume.

Au fost verificate 5 societăți comerciale cu obiect de activitate comercializarea de articole vestimentare, pe raza Municipiului Pitești și a orașului Mioveni.

În urma verificărilor efectuate, la două societăți comerciale din oraș Mioveni au fost identificate (expuse spre vânzare) și ridicate un număr total de 352 articole vestimentare și accesorii (treninguri, tricouri, șepci, ghiozdane și genți), susceptibile a fi contrafăcute, purtând însemnele, desenele și modelele referitoare la mai multe mărci înregistrate.

Ca urmare a celor constatate, au fost întocmite două dosare penale, conform art. 102 alin. 1 lit. b) din Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, prejudiciul cauzat urmând a fi comunicat de tituarii mărcilor înregistrate.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3