930X122 MAIA

articole vestimentare contrafăcute

Sute de „fake-uri” găsite de polițiști în magazinele din Argeș

În urma unor acțiuni de verificare desfășurate în această săptămână în mai multe magazine din Pitești, Mioveni și Câmpulung, polițiștii argeșeni au descoperit și confiscat sute de articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute.

Citiți și: Argeș: Dosare penale, amenzi și sute de materii explozive confiscate de polițiști

De asemenea, au fost întocmite șase dosare penale.

IPJ Argeș precizează:

„- În ziua de 19 mai a.c., polițiștii Serviciului De Criminalității Economice Argeș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea infracționalității la regimul bunurilor contrafăcute și a celor neconforme cu standardul unor branduri de renume.

Citiți și: DOSARE PENALE PENTRU DOI ARGEȘENI PLECAȚI DE ACASĂ, DEȘI ERAU ÎN IZOLARE OBLIGATORIE LA DOMICILIU

Au fost verificate 4 societăți comerciale cu obiect de activitate comercializarea de articole vestimentare, pe raza municipiului Câmpulung.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate (expuse spre vânzare) și ridicate un număr total de 550 articole vestimentare (treninguri, tricouri, bluze, hanorace și pantofi sport), susceptibile a fi contrafăcute, purtând însemnele, desenele și modelele referitoare la mai multe mărci înregistrate.

Ca urmare a celor constatate, au fost întocmite patru dosare penale, conform art. 102 alin. 1 lit. b) din Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, prejudiciul cauzat urmând a fi comunicat de tituarii mărcilor înregistrate.

– În ziua de 17 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare Criminalității Economice Argeș au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea infracționalității la regimul bunurilor contrafăcute și a celor neconforme cu standardul unor branduri de renume.

Au fost verificate 5 societăți comerciale cu obiect de activitate comercializarea de articole vestimentare, pe raza Municipiului Pitești și a orașului Mioveni.

În urma verificărilor efectuate, la două societăți comerciale din oraș Mioveni au fost identificate (expuse spre vânzare) și ridicate un număr total de 352 articole vestimentare și accesorii (treninguri, tricouri, șepci, ghiozdane și genți), susceptibile a fi contrafăcute, purtând însemnele, desenele și modelele referitoare la mai multe mărci înregistrate.

Ca urmare a celor constatate, au fost întocmite două dosare penale, conform art. 102 alin. 1 lit. b) din Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, prejudiciul cauzat urmând a fi comunicat de tituarii mărcilor înregistrate.”

Foto principal: descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570×90 MAIA