New Profesional Consult 930 x 122

dosare penale

ARGEȘENI VENIȚI DIN ZONE ROȘII, INTRAȚI FRAUDULOS ÎN ȚARĂ

În ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Poliției Locale și Armatei au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor COVID-19 în județul Argeș.

Citiți și: Pitești: S-a dat singur pe mâna Poliției după ce și-a denunțat prietenul că i-a furat mașina din fața blocului

Au fost verificate 438 de persoane în ceea ce privește respectarea măsurilor de carantină și izolare.

Au fost aplicate 88 de sancțiuni, în valoare totală de aproximativ 105.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației și au fost date și două avertismente.

Citiți și: VIDEO/ARGEȘ: FRAUDĂ LA VOT, FALS ȘI UZ DE FALS ȘI O ȘTAMPILĂ DISPĂRUTĂ. AU FOST DESCHISE 4 DOSARE PENALE

Au revenit în România din zone roșii

Un bărbat venit din Spania și o tânără întoarsă din Austria s-au ales cu dosare penale.

„Au fost întocmite două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor și trecerea frauduloasă a frontierei de stat pentru un bărbat de 36 de ani, respectiv o tânără de 19 ani. Cei doi, din localități diferite din Argeș, au revenit în România din zone roșii, fără a figura însă pe listele cu persoanele intrate în țară. Ambele persoane au fost plasate în carantină instituționalizată”, precizează Instituția Prefectului Argeș.

(Foto descriptiv: FB Poliția Română)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3