dosare penale

DOSARE PENALE PENTRU DOI ARGEȘENI PLECAȚI DE ACASĂ, DEȘI ERAU ÎN IZOLARE OBLIGATORIE LA DOMICILIU

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești a fost înregistrat pe data de 05.05.2020 dosarul penal nr. 2234/P/2020 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prev. și ped. de art. 352 alin. 2 C.p., ca urmare a sesizării formulate de o persoană fizică.

Citiți și: VIDEO/ARGEȘ: FRAUDĂ LA VOT, FALS ȘI UZ DE FALS ȘI O ȘTAMPILĂ DISPĂRUTĂ. AU FOST DESCHISE 4 DOSARE PENALE

„În esență, s-a reținut faptul că pe data de 27.03.2020 două persoane nu ar fi respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea SARS-CoV-2, sens în care s-ar fi deplasat fără drept în afara locuinței pentru efectuarea unor lucrări, activitate care ar fi putut avea ca urmare răspândirea unei asemenea boli.

Precizăm că activitățile procedurale efectuate în timpul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au ca scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, precum și a principiului prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat al  Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Citiți și: ARGEȘENI VENIȚI DIN ZONE ROȘII, INTRAȚI FRAUDULOS ÎN ȚARĂ

(Foto: descriptiv)

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441