Donaris 930 x 122

dosare penale

DOSARE PENALE PENTRU DOI ARGEȘENI PLECAȚI DE ACASĂ, DEȘI ERAU ÎN IZOLARE OBLIGATORIE LA DOMICILIU

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești a fost înregistrat pe data de 05.05.2020 dosarul penal nr. 2234/P/2020 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prev. și ped. de art. 352 alin. 2 C.p., ca urmare a sesizării formulate de o persoană fizică.

Citiți și: Pitești: S-a dat singur pe mâna Poliției după ce și-a denunțat prietenul că i-a furat mașina din fața blocului

„În esență, s-a reținut faptul că pe data de 27.03.2020 două persoane nu ar fi respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea SARS-CoV-2, sens în care s-ar fi deplasat fără drept în afara locuinței pentru efectuarea unor lucrări, activitate care ar fi putut avea ca urmare răspândirea unei asemenea boli.

Precizăm că activitățile procedurale efectuate în timpul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au ca scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, precum și a principiului prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat al  Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Citiți și: VIDEO/ARGEȘ: FRAUDĂ LA VOT, FALS ȘI UZ DE FALS ȘI O ȘTAMPILĂ DISPĂRUTĂ. AU FOST DESCHISE 4 DOSARE PENALE

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90