930 x122 grota rece

strada mircea eliade

Video – Trotuarele sunt în continuare ”interzise” pietonilor pe Strada Mircea Eliade din Pitești

În Pitești, trotuarele sunt din ce în ce mai greu accesibile pietonilor, pentru că sunt pline de mașini parcate. Regula este simplă și deloc de bun simț, fiecare parchează pe unde apucă.

Citiți și: Pitești. Lucrări în Nord! Atenție, șoferi!

Un astfel de incident a fost surprins în jurul prânzului, pe Strada Mircea Eliade din Pitești. O mămica împreună cu copilul, aflat în cărucior, s-a încumetat să meargă pe șosea, după ce trotuarul era blocat de o dubă parcată.

 

Citiți și: Șoferi tupeiști „arși” la buzunar!

Pentru pietoni, un trotuar blocat înseamnă un risc. Aceștia punându-și de nenumărate ori viața în pericol, mergând pe carosabil și făcând slalom printre mașini.

Strada Mircea Eliade din Pitești (Găvana) este o zonă cu probleme.

Oamenii care locuiesc aici cer autorităților locale și implicit Comisiei de Circulație montarea pe trotuare a unor stâlpișori, astfel încât accesul mașinilor să nu mai fie posibil.

Subiectul pe larg: AICI

Cererile făcute de locuitori vor fi analizate miercuri, în cadrul ședinței Comisiei de Circulație.

Polițiștii locali acționează frecvent în zonă, sancționând în nenumărate rânduri șoferii care parchează neregulamentar, însă acest lucru pare să nu stopeze comiterea unor astfel de abateri.

ÎN URMA IMAGINILOR SURPRINSE PE STRADA MIRCEA ELIADE, EPITETI.RO A LUAT LEGĂTURA CU PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL POLIȚIEI LOCALE PITEȘTI, BOGDAN ARISTĂNȚOIU (FOTO), PENTRU TRANSMITEREA UNUI PUNCT DE VEDERE OFICIAL: 

„Colegii noștri au fost în zona respectivă, am văzut și noi filmulețul. În câteva minute un echipaj a fost acolo, dar din păcate, respectivul plecase, nu mai era în zonă.

Noi știm că pe Strada Mircea Eliade se întâmplă des astfel de incidente. Este regretabil faptul că era o mămică cu un copil, cu căruciorul, și se putea întâmpla un accident nefericit. 

Noi monitorizăm zona zilnic, acolo s-au dat multe sancțiuni contravenționale.

Este o problemă în zonă, noi o monitorizăm!  Vom acționa conform legii și nu vom ierta pe nimeni. Deci, vom aplica legea la sânge.

Facem apel către conducătorii auto să dea dovadă de bun simț, pentru că în cazul de față, din punctul nostru de vedere, este o lipsă de bun simț și o lipsă de respect față de pietoni, care trebuie să ocolească autoturismele parcate în totalitate pe trotuar. 

Repet, vom acționa și vom aplica legea la sânge, ori de câte ori va fi nevoie!

Totodată, facem apel către cetățenii municipiului Pitești, ca ori de câte ori sunt probleme, să apeleze cu încredere dispeceratul Poliției Locale la numerele de telefon: 0248210230 sau 0348919

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3