SMART KIDS 930X122

strada mircea eliade

Pitești: Șofer cu tupeu, parcare nesimțită în Găvana!

Nesimțirea unora dintre șoferi persistă pe strada Mircea Eliade din cartierul piteștean Găvana.

Citiți și: Pitești. Lucrări în Nord! Atenție, șoferi!

Chiar dacă la sfârșitul lunii august pe această stradă, de-a lungul trotuarelor, au fost montați stâlpișori (opritori), pentru a împiedica parcarea mașinilor și creșterea gradului de siguranță a pietonilor, încă mai există persoane care care nu dau doi bani pe aceste măsuri de bun simt și parchează în continuare după bunul plac.

Citiți și: Șoferi tupeiști „arși” la buzunar!

După cum se poate observa și în imagini, astfel de practici, care pun într-un real pericol viața pietonilor, încă se întâlnesc pe toate străzile din municipiu.

Șoferul cu pricina și-a parcat mașina fără nicio jenă și fără pic de bun simț, pe trotuar, fără să ia în calcul faptul că pietonii nu mai au pe unde să treacă. Unica variantă fiind prin stradă, printre mașini.

ȘOFERUL A FOST AMENDAT DE POLIȚIȘTII LOCALI

În legătură cu acest subiect, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu (foto),transmite:

„Polițiștii locali au fost sesizați și au intervenit în zonă, iar șoferul în cauză a fost sancționat contravențional pentru oprire/staționare interzisă cu 3 puncte amendă, adică o sancțiune în valoare totală de 290 de lei. Nu tolerăm astfel de comportamente, drept pentru care, polițiștii locali vor aplica sancțiuni acolo unde se impun.”

Reamintim că, înainte ca stâlpișorii opritori să fie montați, trotuarele de pe această stradă nu erau accesibile pietonilor, ci erau locuri de parcare pentru șoferii tupeiști. De-a lungul timpului, polițiștii locali au acționat de foarte multe ori în această zonă, aplicând sute de amenzi.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Adi spune:

    Ce ziceti de masinile parcate la cimitir acolo se inchid ochii de la unitatea militara pana la parcarea stadionului ai indicatoare de parcare interzisa dar continua sa se parcheze e clar ca acolo nu se dau amenzi o zi de duminica la cimitir face traficul infernal parcarea de la stadion plina de camioane si masini de scoala soferi nu puteau scoate la periferie camioanele iar pt cei cu scoala de soferi sa li se construiasca un mic poligon unde sa practice unde scrie ca zona razboieni stadion e poligon

  • Viorica spune:

    Prin toate cartierele se parchează pe trotuare, să se facă mai multe locuri de parcare,nu doar amenzi!!

  • Mihaix spune:

    Cea mai grava situatie, pe str Grigorie Leu… unde nu exista decat un trotuar si ala ocupat permanent de nesimtiti cu masinile… este incredibila bataia de joc… copiii sunt obligati sa se duca la scoala pe strada unde circula alti nesimtiti cu viteze incredibile ….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA