NOR CURIER 930X122

strada mircea eliade

Până se montează stâlpișorii, polițiștii locali au amendat șoferii tupeiști pe Mircea Eliade

Astăzi, agenți ai Poliției Locale Pitești au amendat șoferii care au parcat neregulamentar pe strada Mircea Eliade din cartierul piteștean Găvana.

Citiți și: Pitești. Lucrări în Nord! Atenție, șoferi!

 

Oamenii din zonă au depus cereri la Primărie și implicit la Comisia de Circulație pentru montarea unor stâlpișori pe trotuare, pentru a crește siguranța pietonilor, iar în urma ședinței Comisiei, aceste cereri au fost aprobate.

Citiți și: Șoferi tupeiști „arși” la buzunar!

Prin urmare, în zonă se vor amplasa stâlpișori pentru a împiedica mașinile să mai parcheze pe trotuare.

Până la montarea acestora, șoferii nu se lasă de vechile obiceiuri și parchează în continuare neregulamentar, punând viețile pietonilor în pericol, forțându-i să traverseze prin mijlocul străzii.

Reamintim că, strada Mircea Eliade este o stradă cu probleme, iar polițiștii locali supraveghează zona și descoperă frecvent abateri ale șoferilor, care parchează după propriile reguli.

ÎN LEGĂTURĂ CU INTERVENȚIA DE ASTĂZI DE PE STRADA MIRCEA ELIADE, EPITEȘTI.RO A LUAT LEGĂTURA CU PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL POLIȚIEI LOCALE PITEȘTI, BOGDAN ARISTĂNȚOIU (FOTO), PENTRU TRANSMITEREA UNUI PUNCT DE VEDERE OFICIAL: 

„Strada era foarte aglomerată și mă refer aici la cei care au parcat neregulamentar. După cum am spus în nenumărate rânduri, colegii mei patrulează și în zona respectivă, pentru a menține un climat de siguranță rutieră.

Au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru oprire. Sancțiunea contravențională pentru oprire este de 2 – 3 puncte amendă și 2 puncte la permisul de conducere.

Vreau să menționez faptul că au început și ridicările auto, iar cetățenii ar trebui să fie mult mai vigilenți când aleg să parcheze neregulamentar. 

Sancțiunile pot ajunge chiar la 1.000 de lei în momentul când îți este ridicat autoturismul. Noi încercăm să evităm la maximum aceste situații neplăcute, de aceea facem apel către conducătorii auto să respecte legislația în vigoare și să nu ajungă în situația când autoturismul va fi ridicat. 

Noi vom patrula zilnic în toate cartierele municipiului Pitești și vom aplica sancțiuni contravenționale acolo unde se impune.”

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90