930 x122 grota rece

stâlpișori

Decizie de ultimă oră privind o stradă importantă din Piteşti

Decizie de ultimă oră privind o stradă importantă din Piteşti.

Citiți și: Pitești. Toyota, accident dubios în Găvana! A părăsit locul faptei!

Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei Piteşti, întrunită în această dimineaţă, a aprobat montarea de stâlpişori pe strada Mircea Eliade.

Din cadrul acestei comisii fac parte: primarul orașului, Cristian Gentea, reprezentanți ai Biroului Rutier Pitești, reprezentanți ai taximetrișilor, ai bicicliștilor, etc și nu mai puţin de 12 consilieri locali, majoritatea de la PNL şi USR PLUS, după cum urmează:

Citiți și: Pitești. Alo, Primăria, Poliția și Comisia de Circulație?!? Se aude, se vede?

-PNL: Sorin Apostoliceanu, Răzvan Șerbănoiu, Cătălina Dumitrașcu, Mihai Coteț, Gelu Tofan, Tiberiu Irimia.

-USR-PLUS: Mihai Mihăilescu, Darius Nedelcu, Ionuț Gherase, Virgil-Dumitru Chivu, Florin Plecanciuc.

Un singur membru este prezent din partea PMP, anume Sorina Coman, şi niciunul de la PSD.

Revenind la strada cu pricina, ePiteşti a  scris în repetate rânduri despre cum maşinile ocupă trotuarul pe strada respectivă, pietonii fiind expuşi astfel riscului de a fi accidentaţi. De asemenea, locuitorii din zonă au solicitat autorităților locale și implicit Comisiei de Circulație montarea pe trotuare a unor stâlpișori, astfel încât accesul mașinilor să nu mai fie posibil.

Detalii, AICI: Apel către Primăria Pitești și Comisia de Circulație, pentru siguranța pietonilor pe strada Mircea Eliade!

În mai puţin de o săptămână, iată, s-au luat măsuri cu privire la circulaţia pe această stradă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90