930 x122 grota rece

strada mircea eliade

În sfârșit! Se montează stâlpișori pe trotuarele de pe strada Mircea Eliade

Așteptarea a luat sfârșit! Se montează stâlpișori pe trotuarele de pe strada Mircea Eliade.

Citiți și: Pitești. Lucrări în Nord! Atenție, șoferi!

Ieri, 30 august 2021, după o lungă așteptare și nenumărate piedici, lucrătorii de la Administrația Domeniului Public (ADP) s-au deplasat în teren pentru montarea de stâlpișori (opritori) pe trotuarul de-a lungul străzii Mircea Eliade din Pitești, pentru a împiedica parcarea mașinilor, dar și pentru creșterea gradului de siguranță a pietonilor. Și azi cei de la ADP continuă montarea lor.

 

Citiți și: Șoferi tupeiști „arși” la buzunar!

Surse ePitești.ro, ne-au informat că, imediat după ce publicația noastră a realizat, săptămâna trecută, un material în care evidenția faptul că după nenumărate solicitări ale locatarilor din zonă, după zeci de intervenții ale Poliției Locale, și chiar după ce Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Pitești a dat aviz favorabil pentru montarea de stâlpișori pe strada Mircea Eliade, nimic nu s-a întâmplat, detalii, AICI – Comisia de Circulație de la Primăria Pitești, luată ”la mișto” de Poliția Națională Argeș, între primarul Cristian Gentea și șeful Poliției Argeș, Marian Badea au existat discuții cu privire la acest aviz.

Astfel, șeful IPJ Argeș a dat dispoziție ca avizul să se refacă, fapt pentru care primarul a dat la rându-i dispoziție către ADP ca stâlpișorii să fie montați.

 

Reamintim că, în urma unei neînțelegeri dintre Primăria Pitești și Poliția Argeș, cea din urmă a dat aviz doar pentru montarea unor indicatoare rutiere cu semnificația ”Oprirea Interzisă” cu plăcuțe adiționale ”Ridicare vehicule”.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Robert spune:

    Și știți ce o să se întâmple ? Trotuarul o să fie blocat de mașinile celor care o să parcheze în dreptul porților celor care au deschidere la el. Acolo nu se pot monta stâlpi. Singura soluție pentru a educa „șmecheria” este amenda. Dar cine să o aplice ? … că poliția locală are o jenă când este vorba de muncă.

  • Simona spune:

    Și am mai cerut limitatoare de viteză pe strada ALEEA IONEL TEODOREANU , unde se circulă cu viteză ca pe autostrada iar copii noștri nu sunt în siguranță , oare ce trebuie să se întâmple până se ia o măsură și aici

  • Grigore Virginia spune:

    Copiii nu sunt in siguranță?Siguranta nu vine de la șofer ci de la părinte!Să ne facem piloți, zic!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3