930X122 MAIA

strada mircea eliade

Șoferi tupeiști „arși” la buzunar!

În ciuda stâlpișorilor montați pe trotuar și a amenzilor care curg, pe strada Mircea Eliade din cartierul piteștean Găvana, șoferii parchează în continuare după bunul plac, sfidând orice urmă a bunului simț.

Citiți și: Pitești. Lucrări în Nord! Atenție, șoferi!

Stâlpișorii (opritori) au fost montați tocmai pentru ca șoferii să nu-și mai poată parca sau staționa mașinile pe trotuarul destinat exclusiv pietonilor.

Citiți și: Pitești: Șofer cu tupeu, parcare nesimțită în Găvana!

Se pare că aici învățul nu are deloc dezvăț, chiar dacă polițiștii locali le golesc, pe bună dreptate, buzunarele șoferilor tupeiști.

În continuare, pietonii sunt nevoiți să traverseze prin stradă, riscând în orice moment să devină victime ale accidentelor rutiere, și asta din cauza autoturismelor parcate neregulamentar.

Strada Mircea Eliade este cunoscută ca fiind una cu probleme, motiv pentru care polițiștii locali acționează frecvent în zonă.

În legătură cu situația de astăzi, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu (foto) transmite:

„S-au dat patru sancțiuni contravenționale pentru oprire. Sancțiunea contravențională este de două/trei puncte amendă și două puncte la permis. 

Pe această cale facem, din nou, apel către șoferi să dea dovadă de înțelegere și pentru pietoni, care de multe ori sunt nevoiți să ocolească autoturismele parcate în totalitate pe trotuar. 

Poliția Locală va continua acest gen de acțiuni și îi va sancționa pe cei care încalcă legislația în vigoare. ”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Dorian spune:

    Sa actioneze si la pizeria de langa sectia de politie gavana ca opresc pe prima banda sau trotuar.Sau acolo nu se vrea sa se dea amenzi.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3