New Profesional Consult 930 x 122

sju pitesti

VIDEO | A ÎNCEPUT VACCINAREA ANTI-COVID LA SJU PITEŞTI. PRIMELE DECLARAŢII

Astăzi, 31 decembrie, a început campania de vaccinare impotriva COVID 19 și la Spitalul Județean din Argeș, după ce ieri au fost primite, la sediul DSP Argeș, primele doze de vaccin.

Citiți și: România ar putea fi obligată să cumpere ser ,,anti-pandemie”

VIDEO – DECLARAŢII DR. GABRIEL COPCIAG, MANAGER SJU PITEŞTI

 

Citiți și: Exclusiv. Reacţia SJU Piteşti în cazul pacientului Alin Prioteasa – decedat

 

Primele cadre medicale s-au vaccinat la Spitalul Județean de Urgență Pitești și la Spitalul Municipal Câmpulung, în urma programărilor făcute pe platforma online pusă la dispoziție de Guvernul României. Astfel, în ultima zi a anului 2020, în Argeș a început cea mai eficientă acțiune de combatere a pandemiei de coronavirus, care ne va ajuta să revenim la o viață normală.

 

 

Printre primii vaccinați au fost directorul Serviciului Județean de Ambulanță, Luminița Paul, doctorul Cristina Neculcea, de la secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Pitești și managerul Spitalului Municipal Câmpulung, medicul Mădălin Iordache.

 

 

Vaccinarea anti-Covid este gratuită, sigură și voluntară, în primă etapă fiind vaccinați lucrătorii din domeniile sănătății și social, atât din sistem public, cât și din cel privat. În etapa a doua va fi vaccinată populația cu grad de risc și lucrătorii care desfășoară activități în domenii-cheie, iar în etapa a treia- populația generală.

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3