parcari

POLIȚIȘTII LOCALI AU FĂCUT „CURĂȚENIE ” PE BD. EROILOR

UPDATE: La apelul „ALO, POLIŢIA LOCALĂ? VREM ŞI NOI SĂ CIRCULĂM!”, polițiștii locali din Pitești au răspuns prompt și s-au deplasat pe Bd. Eroilor unde mai multe mașini erau parcate neregulamentar.

Citiți și: Video: Schimbare de ultimă oră în traficul din Piteşti. Parcări şi staţie de taxi mutată

Contactat telefonic, Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt în cadrul Poliției Locale Pitești, ne-a precizat că în zona menționată au fost aplicate șase amenzi contravenționale.

Citiți și: Parcare proaspăt asfaltată în cartierul Craiovei

Aristănțoiu: „Facem apel ca șoferii să dea dovadă de bun simț și să parcheze în locurile special amenajate.”

Știrea inițială

În ciuda faptului că pe bulevardul Eroilor din Piteşti s-au amenajat locuri de parcare de jos până sus, o mulţime de copaci fiind retezaţi cu drujbele pentru a pune la dispoziţia şoferilor atât de râvnitele spaţii netede, unii conducători auto insistă să urce cu maşinile pe trotuar, pe principiul „parchez unde am eu chef”.

Într-una din imaginile surprinse de reporterii epitesti.ro, se poate observa cum trei autotursime sunt puse două de-a latul şi unul de-a lungul trotuarului, încurcând pietonii.

În urmă cu aproximativ o săptămână, mai mulţi agenţi ai Poliţiei Locale au avut o acţiune pe Calea Depozitelor, aplicând un număr de 25 de amenzi pentru parcări neregulamentare. Ar fi cazul să vină şi pe bd. Eroilor din municipiu, că e ceva de „lucru” şi aici.

Chiar dacă în această perioadă atenţia tuturor este îndreptată către criza sanitară, cât mai putem circula fără noi declaraţii să o facem fără să ne deranjăm unii pe alţii.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441