New Profesional Consult 930 x 122

parcari

POLIȚIȘTII LOCALI AU FĂCUT „CURĂȚENIE ” PE BD. EROILOR

UPDATE: La apelul „ALO, POLIŢIA LOCALĂ? VREM ŞI NOI SĂ CIRCULĂM!”, polițiștii locali din Pitești au răspuns prompt și s-au deplasat pe Bd. Eroilor unde mai multe mașini erau parcate neregulamentar.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

Contactat telefonic, Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt în cadrul Poliției Locale Pitești, ne-a precizat că în zona menționată au fost aplicate șase amenzi contravenționale.

Citiți și: Pitești. Atenție, se închid parcările din Centru!

Aristănțoiu: „Facem apel ca șoferii să dea dovadă de bun simț și să parcheze în locurile special amenajate.”

Știrea inițială

În ciuda faptului că pe bulevardul Eroilor din Piteşti s-au amenajat locuri de parcare de jos până sus, o mulţime de copaci fiind retezaţi cu drujbele pentru a pune la dispoziţia şoferilor atât de râvnitele spaţii netede, unii conducători auto insistă să urce cu maşinile pe trotuar, pe principiul „parchez unde am eu chef”.

Într-una din imaginile surprinse de reporterii epitesti.ro, se poate observa cum trei autotursime sunt puse două de-a latul şi unul de-a lungul trotuarului, încurcând pietonii.

În urmă cu aproximativ o săptămână, mai mulţi agenţi ai Poliţiei Locale au avut o acţiune pe Calea Depozitelor, aplicând un număr de 25 de amenzi pentru parcări neregulamentare. Ar fi cazul să vină şi pe bd. Eroilor din municipiu, că e ceva de „lucru” şi aici.

Chiar dacă în această perioadă atenţia tuturor este îndreptată către criza sanitară, cât mai putem circula fără noi declaraţii să o facem fără să ne deranjăm unii pe alţii.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3