930 x122 grota rece

centru comercial

Video. Parcările hypermarketurilor, drumuri publice. Da sau nu?

Video. Parcările hypermarketurilor, drumuri publice. Da sau nu?

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

Octavian Perţea este ofiţer în cadrul Poliţiei Municipiului Oradea – Biroul Rutier, iar principala sa atribuţie este cercetarea accidentelor de circulaţie rutieră din care au rezultat victime.

El este şi un cunoscut vlogger, iar unul dintre recentele subiecte abordate de el se referă la parcările deținute de marile magazine.

Citiți și: Pitești. Băiat de 19 ani a „jucat în picioare” o fată de 16 ani, într-un centru comercial

„În parcările centrelor comerciale se aplică regulile de circulație? Îți poate face Poliția ceva dacă încalci legea în pararea subterana din mall? Cum facem diferența dintre o parcare privată și una publică?”, este descrierea care însoțește un vlog pe marginea acestei teme.

„Toate aceste parcări sunt drumuri publice, indiferent dacă aparțin Primăriei, Consiliului Județean sau dacă sunt proprietatea centrului comercial (…)  și se aplică Codul Rutier. Așadar, trebuie să respectați regulile de circulație”, spune, printre altele, cunoscutul polițist.

Mai multe amănunte, în video-ul de mai jos:

Sursă video: YouTube – Tavi Perțea; Foto: Arhivă ePitești/ Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90