930×122 CUMPANA 5

locuri de parcare

Video: Schimbare de ultimă oră în traficul din Piteşti. Parcări şi staţie de taxi mutată

Schimbare de ultimă oră în traficul din Piteşti. Parcări şi staţie de taxi mutată, în cartierul Găvana.

Citiți și: Schimbări la parcările de reședință din Pitești!

 

 

Citiți și: Pitești: O nouă parcare reabilitată

În cursul zilei de azi, au fost amenajate noi locuri de parcare pe străzile Ion Minulescu şi Carol Davila, unde circulaţia se desfăşoară în sens unic.

 

 

În cazul străzii Carol Davila, staţia de taxiuri a fost mutată pe dreapta, iar după intersecţie urmează locuri de parcare pentru autovehicule.

Pe str. Ion Minulescu, mai multe spaţii de parcare au fost trasate pe stânga, pe sensul de deplasare al vehiculelor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Andi spune:

    Daaaa. Si, uite asa, banda aceea sarmana ce trece pe langa taxiuri trebuie sa preia traficul a 3 strazi… Mai nasol este de cei ce urca dinspre Kaufland, care sunt obligati sa faca dreapta, dau cu nasul de taxiuri (pe banda lor…, la nici 20 m) si trebuie sa cedeze prioritate celor de pe banda stanga. Si uite asa, ne mai distram noi prin Gavana, cand se duce coada de masini pana la Kaufland, „amenintand” sensul giratoriu. Sa vedeti ce misto este cand vrei da pleci din Q-uri spre Trivale! O nebunie! Dar, bucurati-va: anumiti vecini de cartier pot, in sfarsit, sa-si parcheze masinile in fata geamului. Mi-este greata…

  • ggg spune:

    In ciuda tuturor criticilor si plangerilor venite de la cetatenii care locuiesc in Gavana, ….asta de primar o tine mortis cu tampenia sensurilor unice, doar ca sa ne faca in ciuda. Sa va aduceti aminte la alegeri de asta, de el si de partidul lui! Eu unul, stiu sigur ca o voi face… Pentru cum mi-a dat viata peste cap, nu o sa il votez nici daca se construieste metrou in Pitesti in mandatul lui.

570 pe 90 Costache