930×122 CAPRA 5

klaus iohannis

VIDEO – APELUL LUI IOHANNIS CĂTRE ROMÂNI ÎNAINTE DE 15 MAI

La finalul vizitei sale de astăzi la Unitatea de suport medical COVID-19 din Târgu Mureș, președintele Klaus Iohannis a făcut o declarație de presă.

Citiți și: Iohannis, într-o carte pentru copii. Cei mici trebuie să-l ajute să găsească drumul spre casă

“(…) Din păcate, epidemia este între noi. Avem și astăzi – probabil ați văzut datele – peste 300, 320 de cazuri noi și vreau să atrag atenția asupra unui lucru pe care l-am constatat. Peste o săptămână expiră starea de urgență. Din păcate, asta nu înseamnă că epidemia s-a terminat! Epidemia este între noi.

Citiți și: Românii, la un pas să nu mai aibă dreptul să voteze președintele țării

Trebuie să avem foarte mare grijă ca atunci când putem să ne mișcăm un pic mai liber, să nu avem o explozie de infecții noi. Sunt reguli simple: trebuie să păstrăm distanța, trebuie să purtăm mască, trebuie să ne spălăm foarte des pe mâini, trebuie să avem grijă mai multă fiecare de noi și de cei cu care relaționăm.

Deci, încă o dată – 15 mai este doar un termen administrativ, când se termină starea de urgență, dar, din păcate, epidemia nu se arată a fi în retragere.

Mare, mare grijă, vă rog, dragi români, ca să nu dăm cu piciorul la tot ce am realizat în ultimele două luni, cu mari sacrificii! Și știu că fiecare dintre voi a avut de îndurat lucruri complicate în această stare de urgență (…)”, a declarat președintele României.

(Sursă foto/video: Administrația Prezidențială)

555×222  MAIA

Comentarii

RAW FOTO 570 X 90