930×122 CAPRA 5

anestezie

(VIDEO) CE SPUN PĂRINȚII COPILULUI MORT DUPĂ CE A FOST ANESTEZIAT LA CLINICA TEDDY CARE

Părinții băiețelului în vârstă de 4 ani și 8 luni care, în urmă cu două săptămâni, a murit la Spitalul Grigore „Alexandrescu” din București, acolo unde a ajuns după o anestezie în clinica stomatologică Teddy Care din Pitești, au dat astăzi declarații în dosarul cu acuzații de ucidere din culpă deschis în acest caz.

Citiți și: Patru copii prinși sub dărâmăturile unui internat prăbușit. Un băiat a decedat

Oamenii spun că anestezistul nu le-a explicat ce presupune procedura de analgosedare și consideră că medicii clinicii poartă exclusiv vina morții copilului lor. Iată declarația părinților:

Citiți și: Înfiorător! Copil de 9 ani a murit în fața părinților căzând cu bicicleta

Amintim că pe 18 februarie 2020, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și ai Serviciului Criminalistic, al Poliției Municipiului Pitești și al Poliției Municipiului Curtea de Argeș, au efectuat trei percheziții în Pitești și Curtea de Argeș în vederea administrării de probatoriu în dosarul penal de ucidere din culpă în care victimă a fost micuțul în vârstă de 4 ani și 8 luni anesteziat la Clinica Teddy Care din Pitești.

Perchezițiile au fost efectuate la sediile a două societăți comerciale, precum și la domiciliul medicului care a realizat activitatea de analgosedare a persoanei vătămate.

Cu ocazia perchezițiilor desfășurate, polițiștii au identificat și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, documente și înscrisuri cu valoare probatorie, precum și un aparat folosit pe parcursul procedurii medicale.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90