SMART KIDS 930X122

corbi

(VIDEO) DRAGNEA, HUIDUIT ÎN COMUNA CORBI: ”HOȚULE, AI VENIT SĂ NE FURI ȘI PE NOI?”

Dragnea, huiduit în comuna Corbi: ”Hoțule, ai venit să ne furi și pe noi?” Liviu Dragnea a mers astăzi și în satul Stănești al comunei argeșene Corbi. A vizitat un depozit de fructe, depozit care îi aparține fostului primar PSD al localității, Mihai Ungurenuș.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

Președintele Partidului Social Democrat a fost așteptat și în Corbi, la fel cum se întâmplase anterior și în orașul Topoloveni, de câțiva protestatari. Liviu Dragnea a fost întâmpinat cu huiduieli. Atenție, limbaj licențios!

Citiți și: Ultimă oră! Dragnea iese din închisoare

Amintim că și în Topoloveni liderul PSD a fost întâmpinat de un grup de protestatari. Protestatarii, pașnici, aflați pe un trotuar, nu au strigat lozinci, ci doar au afișat bannere. Jandarmii i-au urcat în dubă pe 10 dintre ei și i-au dus la Poliție, acolo unde au fost amendați.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90