Donaris 930 x 122

înșelăciune

VIDEO/EXCLUSIV: MOMENTUL CÂND TREI INDIVIZI DAU ȚEAPĂ LA AMANET ÎN PITEȘTI

Un angajat al casei de amanet Lucky Gold din centrul Piteștiului a fost astăzi păcălit de trei persoane care au schimbat telefonul original cu unul falsificat (replică), după ce s-au înţeles la o sumă de 2.900 de lei. Aceștia i-au distras atenția angajatului cu o așa zisă ceartă între ei și au reușit să schimbe telefoanele (VEZI IMAGINILE VIDEO !!!).

Citiți și: Percheziții în Pitești și Costești! Evaziune fiscală și înșelăciune

 

 

Citiți și: Argeș. Scenarii visate noaptea le puneau în aplicare ziua! Planul făcut era incredibil

La scurt timp după ce persoanele au plecat, angajatul s-a uitat la telefon şi a observat că, în loc de un dispozitiv iPhone 11 Pro Max original, ţine în mână o replică de doi lei.

 

 

Ulterior, angajatul a formulat plângere penală pentru înşelăciune şi aceasta a fost depusă la Poliţie.

 

 

În fapt, la data de 25.11.2020, în intervalul 12.02 – 12.20 P.M., un grup de 3 persoane (2 bărbaţi şi o femeie) au venit în incinta casei de amanet Lucky Gold I.C. Brătianu şi au lăsat un telefon drept amanet, model iPhone 11 Pro Max – produs original. La această dată, subsemnatul M.C.G. eram de serviciu la locul de muncă. Ulterior, vorbind despre comision şi perioadă contractuală, au manifestat o atitudine agitată între ei, povestind diverse lucruri […], în scopul de a-mi distrage atenţia. Pe fondul acestor discuţii, nu au vrut să mai lase telefonul drept amanet, aşa că l-au luat din mâna mea şi, profitând de neatenţia mea, au schimbat telefonul original cu o replică. Mi-au înmânat telefonul replică şi au zis că s-au răzgândit, şi e ok cu comisionul stabilit iniţial. Au luat banii şi au plecat imediat din Casa de Amanet.

 

 

Am observat la diferenţă de un minut că mi-au schimbat telefonul. Am ieşit după aceştia, dar nu i-am mai găsit prin apropiere„, specifică păgubitul în plângerea penală.

 

 

Plângerea a fost depusă la Poliţia Piteşti – Secţia 1.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3