Donaris 930 x 122

înșelăciune

VIDEO/EXCLUSIV: MOMENTUL CÂND TREI INDIVIZI DAU ȚEAPĂ LA AMANET ÎN PITEȘTI

Un angajat al casei de amanet Lucky Gold din centrul Piteștiului a fost astăzi păcălit de trei persoane care au schimbat telefonul original cu unul falsificat (replică), după ce s-au înţeles la o sumă de 2.900 de lei. Aceștia i-au distras atenția angajatului cu o așa zisă ceartă între ei și au reușit să schimbe telefoanele (VEZI IMAGINILE VIDEO !!!).

Citiți și: Poliția avertizează: Nouă metodă de înșelăciune! Oameni păgubiți cu mii de euro

 

 

Citiți și: Atenție! O nouă metodă de înșelăciune!

La scurt timp după ce persoanele au plecat, angajatul s-a uitat la telefon şi a observat că, în loc de un dispozitiv iPhone 11 Pro Max original, ţine în mână o replică de doi lei.

 

 

Ulterior, angajatul a formulat plângere penală pentru înşelăciune şi aceasta a fost depusă la Poliţie.

 

 

În fapt, la data de 25.11.2020, în intervalul 12.02 – 12.20 P.M., un grup de 3 persoane (2 bărbaţi şi o femeie) au venit în incinta casei de amanet Lucky Gold I.C. Brătianu şi au lăsat un telefon drept amanet, model iPhone 11 Pro Max – produs original. La această dată, subsemnatul M.C.G. eram de serviciu la locul de muncă. Ulterior, vorbind despre comision şi perioadă contractuală, au manifestat o atitudine agitată între ei, povestind diverse lucruri […], în scopul de a-mi distrage atenţia. Pe fondul acestor discuţii, nu au vrut să mai lase telefonul drept amanet, aşa că l-au luat din mâna mea şi, profitând de neatenţia mea, au schimbat telefonul original cu o replică. Mi-au înmânat telefonul replică şi au zis că s-au răzgândit, şi e ok cu comisionul stabilit iniţial. Au luat banii şi au plecat imediat din Casa de Amanet.

 

 

Am observat la diferenţă de un minut că mi-au schimbat telefonul. Am ieşit după aceştia, dar nu i-am mai găsit prin apropiere„, specifică păgubitul în plângerea penală.

 

 

Plângerea a fost depusă la Poliţia Piteşti – Secţia 1.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3