930×122 POSADA 5

donatii

VIDEO | JANDARM ARGEŞEAN CU INIMĂ DE AUR. A ADUS ALIMENTE SĂRACILOR

Un grup de prieteni pasionați de mașini de teren, din care face și plutonierul major Tănase Ionel Marius s-a mobilizat în prag de sărbători și au mers să doneze 300 de pachete cu alimente mai multor familii greu încercate din județul Argeș.

Citiți și: Locuitorii orașului Mioveni pot face donații pentru refugiații ucraineni!

 

 

Citiți și: Jandarmii argeşeni au donat pentru copii cu dizabilităţi

Dintre toate familiile pe care le-a vizitat, pe Marius l-a impresionat o bătrânică singură din comuna Căteasca, ce locuiește într-o casă fără curent electric. Și, pentru că alimentele dăruite inițial nu erau de ajuns pentru a-i face viața mai ușoară, Marius s-a întors după câteva zile la aceasta cu o lampă pe gaz pentru iluminatul locuinței și a promis că îi va achiziționa și o lampă solară.

Bătrânica i-a mulțumit jandarmului pentru gestul său, iar Marius a plecat fericit că a putut să aducă puțină lumină (și la propriu și la figurat) în casa acesteia.

Plutonierul major Tănase Ionel Marius, în vârstă de 41 de ani este jandarm din anul 2002 și activează în cadrul Detașamentului 4 Jandarmi.

„De mic, în fiecare an, așteptam cu drag venirea lui Moș Crăciun, și astfel îmi doresc ca fiecare om să nu fie dezamăgit că nu a fost vizitat de Moș, indiferent de vârstă. Faptul că prin acest gest am reușit să aduc un strop de fericire în viața a câtorva familii, mă face fericit la rândul meu”, a spus plutonierul major Tănase.

555×222  MAIA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90