New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

(VIDEO) MAȘINI ALE JANDARMERIEI PATRULEAZĂ PE STRĂZILE PITEȘTIULUI: „STAȚI ÎN CASĂ!”

Mașini ale Jandarmeriei patrulează acum pe străzile Piteștiului: „Stați în casă!”

Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

Mașini de jandarmerie patrulează la această oră pe străzi, cu girofarurile aprinse. Jandarmii difuzează un mesaj categoric pentru cetățeni: “Stați în casă!”.

“Respectați toate recomandările autorităților! Stați în casă! Ieșiți din locuință numai pentru a merge la serviciu sau pentru urgențe! Suntem aici pentru sănătatea dumneavoastră!” – este mesajul transmis piteștenilor.

Citiți și: Eveniment de proporții la Pitești Arena

O acțiune similară, la care au participat echipaje de poliție și de jandarmerie, a avut loc și aseară în municipiul Pitești, dar și în orașul Topoloveni (AICI, imagini și subiectul pe larg).

Amintim că, din cauza pandemiei de coronavirus, începând de astăzi, 23 martie 2020, de la ora 22, în intervalul orar 22-6, circulația în afara locuinței/gospodăriei va fi permisă STRICT pentru anumite motive și DOAR pe baza unor documente (AICI, amănunte). (Sursă video: Jandarmeria Argeș) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3