930 x122 grota rece

polițist lovit

(VIDEO) REȚINUT PENTRU ULTRAJ DUPĂ CE A LOVIT UN POLIȚIST

Un tânăr de 28 de ani din comuna Bălilești a fost reținut aseară, pentru 24 de ore, sub acuzația de ultraj, după ce a lovit un polițist.

Citiți și: Argeș. Luat pe sus cu „mascații”. Bărbat cercetat pentru fapte grave

„În seara zilei de 12 aprilie 2020, polițiștii Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Bălilești, la un imobil, se ascultă muzică la o intensitate ridicată, aspect prin care se tulbură liniștea publică.

La locul indicat s-a deplasat un echipaj al Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, în curtea imobilului găsindu-se trei persoane.

Citiți și: Cine este tânărul care a târât un polițist cu mașina. Mama lui lucrează la spital

Cu ocazia intervenției, persoanele care se aflau în curte (un minor de 16 ani și doi bărbați, de 26 și 28 de ani, toți din Bălilești) au refuzat să dea relații pentru stabilirea identității, bărbatul de 28 de ani devenind agresiv, adresând amenințări și lovindu-l pe unul dintre polițiști.

Bărbatul a fost imobilizat, iar toți cei trei au fost legitimați și conduși la sediul Poliției. A fost întocmit dosar penal pentru ultraj, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung. După administrarea probatoriului, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore”, precizează IPJ Argeș.

De asemenea, minorul de 16 ani și bărbatul de 26 de ani au fost sancționați contravențional pentru încălcarea prevederilor specifice stării de urgență, cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3