New Profesional Consult 930 x 122

brad

(VIDEO) S-AU APRINS LUMINILE DE CRĂCIUN ÎN PITEȘTI

S-au aprins luminile de Crăciun în Pitești. Cu puțin timp în urmă, a avut loc festivitatea oficială de aprindere a bradului de Crăciun din Piața Primăriei Pitești și a instalațiilor de iluminat ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

După aprinderea bradului de Crăciun și a instalațiilor de iluminat ornamental, tot în Piața Primăriei, a fost foc de artificii, iar de la ora 18 vor concerta Mira&Band și Vunk.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Director, pensionat din Poliție! Cine îi ia locul

În Pitești, bradul de Crăciun din Piața Primăriei și instalațiile de iluminat ornamental pentru sărbătorile de iarnă au fost aprinse anul acesta mai devreme decât de obicei. Festivitatea s-a desfășurat astăzi, 27 noiembrie, iar nu pe 1 decembrie (care în acest an pică într-o zi de duminică), așa cum s-a întâmplat de fiecare dată până acum. Decizia Primăriei a provocat nemulțumire în rândul piteștenilor, nu puțini reclamând că nu vor putea ajunge la festivitate, pentru că la ora respectivă, în mijlocul săptămânii, sunt încă la lucru sau, după caz, la școală.

Bradul de Crăciun din Piața Primăriei a fost adus de la Ocolul Silvic Domnești și are 22 de metri înălțime.

Potrivit municipalității, cupola montată deasupra Pieței Primăriei are 95.000 de luminițe, iar „tunelul” de pe strada Victoriei (Strada Mare) este luminat de 70.000 de beculețe. „În zona centrală sunt desfășurate șiruri luminoase cu o lungime de 28 de km, iar în restul Piteștiului, de încă 130 de km”, conform Primăriei. 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90