930 x122 grota rece

amenzi in restaurante

VIDEO | SURPRINŞI DE JANDARMI ÎN RESTAURANT

În ultimele trei zile, jandarmii argeşeni au aplicat sancţiuni mai multor patroni de restaurante şi baruri din municipiul Pitești, pentru faptul că terasele nu erau organizate în conformitate cu prevederile legale, în sensul în care aveau mai mult de un perete și un acoperiș.

Citiți și: Argeş: Război total pe frontul Covid, în cea mai neagră zi. Sute de persoane legitimate, amenzi

Într-o filmare se vede cum lumea serveşte masa în interiorul unui local, deşi acest lucru este interzis prin lege în Piteşti, fiindcă rata de infectare cu Covid-19 depăşeşte limita de 3 la mie.

 

Citiți și: Prefectura anunţă: controale înăsprite în Argeş

 

Jandarmeria Argeş informează că, pe parcursul celor trei zile, au fost vizate în special zonele aglomerate, centrele comerciale, mijloacele de transport în comun, precum şi localurile publice şi alte locaţii. În urma acestor acțiuni au fost aplicate peste 60 de sancțiuni contravenționale cu o valoare totală de peste 10.000 lei.

„Jandarmii alături de celelalte structuri vor fi în continuare la datorie, iar încălcările normelor legale nu vor fi tolerate. Totuși, ne dorim ca un număr cât mai mare de oameni să înțeleagă importanța respectării recomandărilor de protecție individuală, dar și utilitatea respectării normelor legale, pentru sine, precum și conștientizarea efortului comun ce trebuie asumat și, în același timp, respectat de către toți cetățenii”, precizează IJJ Argeş.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Bujie spune:

    60 de sanctiuni in valoare de…10000 de lei, pe bune? Si-au cerut macar scuze ca i-au deranjat dupa cateva luni pe patronii care n-au respectat niciodata legea!? Asta-i mistocareala! Politia, Jandarmeria, Primarul si seful CJ se mictioneaza cu bolta pe eforturile medicilor, pe cetatenii reponsabili… Sa va fie rusine! Tara de cacat!

  • Bujie spune:

    I-a „rupt” pe patroni! 250 roni amenda… Ce mistocareala ieftina!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90