930×122 CAPRA 5

budeasa

(VIDEO) UNDĂ VERDE ÎN BUDEASA!

Undă verde în Budeasa! S-a dat undă verde în Budeasa la împăduriri. Administrația locală din comuna argeșeană Budeasa a marcat ieri evenimentul național “Luna plantării arborilor”, eveniment care se desfășoară în întreaga țară în perioada 15 martie-15 aprilie 2019.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Au participat peste 200 de voluntari, care au plantat în zona bazinului de apă din Budeasa, pe o suprafață de 1,5 hectare, în jur de 5.000 de puieți de salcâm.

Acțiunea a avut loc cu sprijinul Direcției Silvice Argeș, care a oferit cei 5.000 de puieți, al copiilor și voluntarilor din Budeasa și al jandarmilor. Au participat și prefectul Emilian Dragnea, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și inspectorul școlar general al județului, Dumitru Tudosoiu.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

“Le mulțumesc tuturor voluntarilor pentru ajutorul acordat, domnului președinte al Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, domnului prefect Emilian Dragnea, domnului inspector-șef Gheorghe Lupescu (n.r. – șeful Jandarmeriei argeșene), domnului inspector școlar general Dumitru Tudosoiu, directorului Direcției Silvice, Armand Chiriloiu, șefului Ocolului Silvic Pitești, Sorin Balaș, Jandarmeriei, elevilor, cadrelor didactice și, nu în ultimul rând, angajaților Primăriei Budeasa”, transmite primarul localității, Nicolae Mihail Rachieru.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90