PITEȘTENI REVOLTAȚI: "RIȘTI SĂ PLECI BĂTUT!" | ePitesti
Nisan 930 x 122 2

caini

PITEȘTENI REVOLTAȚI: „RIȘTI SĂ PLECI BĂTUT!”

Piteșteni revoltați: „Riști să pleci bătut!”. Potrivit legii, dar şi conform unui regulament aprobat de Consiliul Local Piteşti, stăpânii de câini sunt obligaţi să aibă asupra lor pungi şi lopăţică pentru a strânge excrementele în urma patrupedelor atunci când se află pe domeniul public.

Citiți și: SCHIMBARE LA FORTUNA

Din păcate, majoritatea posesorilor de animale de companie din Pitești nu respectă legea și regulamentul local, deşi amenzile pot ajunge până la 500 de lei. Nici Poliția Locală nu amendează! Tocmai din acest motiv pe adresa Primăriei au început să curgă reclamații de la cetăţeni revoltaţi.

„Luaţi măsuri cu privire la proprietarii de câini care îi scot la plimbare pe trotuare, spaţii verzi şi zone pietonale! E plin de excremente peste tot! Cu niște amenzi i-ați disciplina puțin şi ați strânge şi bani la buget. Dacă îndrăzneşti să le atragi atenţia că sunt obligaţi prin lege să strângă după câinele lor, rişti să pleci bătut!”, reclamă un piteștean.

Citiți și: NOU ÎN PITEȘTI! NU VEI MAI ARUNCA HAINELE VECHI LA GUNOI!

Primăria Pitești a lansat la un moment dat şi ideea de a amenaja mini-parcuri special pentru animalele de companie, dar intenţia încă nu s-a materializat. Astfel de parcuri există, de exemplu, în Bucureşti. (Foto: descriptiv)

Grant Salon 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066