EcoMoto 930×122

fabrica

FABRICĂ NOUĂ ÎN ARGEŞ

Fabrică nouă în Argeş. Astăzi s-a desfășurat evenimentul de prezentare a unei investiții importante care va fi făcută în comuna argeșeană Oarja, din apropiere de Pitești.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Este vorba de o fabrică de panouri stratificate din deşeuri din lemn, investiţie a unei companii din Turcia.

La eveniment au participat membri ai conducerii companiei, ambasadorul Turciei la București – Osman Koray Ertaș şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.

Citiți și: Fabrică nouă în Pitești. Livrează în toată lumea

Investiţia se ridică la 150.000.000 de euro şi va genera în jur de 450 de noi locuri de muncă. Fabrica se va întinde pe o suprafață de peste 40 de hectare, iar hala principală va avea 78.800 de mp. Lucrările pentru construirea fabricii ar urma să se încheie la sfârșitul acestui an.

Compania care va deschide o nouă fabrică în Oarja este unul dintre cei mai mari producători mondiali de plăci stratificate din lemn. (Foto 1: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90