930×122 CAPRA 5

catalin radulescu

LIVIU DRAGNEA: “POATE REGRET CĂ AM CEDAT ÎN FAȚA PSD ARGEȘ”

Liviu Dragnea: “Poate regret că am cedat în fața PSD Argeș”. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi în Timişoara că regretă faptul că a cedat în faţa organizaţiei Argeş şi a aprobat candidatura deputatului Cătălin Rădulescu, dar şi că “demisia de onoare nu se cere, dacă ai onoare, ţi-o dai”, transmite corespondentul Mediafax.

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Liviu Dragnea a fost întrebat azi, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul Consiliului Judeţean Timiş, dacă are o armă acasă şi dacă da, ce ar face cu ea, cu referire la cazul lui Cătălin Rădulescu, deputatul PSD de Argeș care a afirmat că are o mitralieră AKM, pe care este pregătit s-o folosească.

„Nu am armă acasă, nu am ce să vă răspund ce aş face cu ea. Nu este o regulă în PSD. Regret că a avut o astfel de atitudine colegul nostru şi poate regret şi faptul că am cedat în faţa organizaţiei Argeş de a semna candidatura dumnealui pentru acest mandat de parlamentar.”, a declarat preşedintele PSD.

Citiți și: PSD își prezintă candidații pentru Primăria Pitești și CJ Argeș. Detalii despre evenimentul important

Liviu Dragnea a mai afirmat că va propune “cel puţin” suspendarea lui Cătălin Rădulescu din calitatea de membru PSD pentru o perioadă determinată.

„Voi propune colegilor mei cel puţin suspendarea din calitatea de membru PSD pentru o perioadă determinată. Am zis cel puţin. Afirmaţiile acestui domn sunt total inacceptabile şi periculoase, în acelaşi timp.”, a afirmat liderul PSD.

Întrebat dacă îi cere demisia de onoare, Dragnea a precizat că “demisia de onoare nu se cere, dacă ai onoare, ţi-o dai. Eu tot îi transmit semnale, hotărăşte dumnealui ce face până la urmă”. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, editarea și titlul: https://epitesti.ro/)

Amănunte despre cazul halucinant al deputatului PSD de Argeș Cătălin Rădulescu, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3