930×122 CAPRA 5

atletic

GIVE ME FIVE! ECHIPA PRIMĂRIEI PITEȘTI, DE TOT RÂSUL!

Aseară s-au disputat meciurile etapei cu numărul 9 din play-off-ul Ligii a III-a la fotbal.

Citiți și: Vrei să lucrezi în MAI? Află cum poți deveni polițist, jandarm sau pompier

În seria a șasea SCM Argeșul, echipa Primăriei Pitești, s-a făcut de tot râsul. Piteștenii au pierdut pe teren propriu cu 5-0 (!) în fața Fortunei Poiana Câmpina, una dintre cele două pretendente la promovarea în Liga a-II-a. Oaspeții au condus încă din prima repriză cu 3-0. Chipirliu a reușit hat-trick-ul, marcând în minutele 13, 59 și 60. Pentru Fortuna au mai înscris Damian, în minutul 28, și Antohi, în minutul 44. Și Atletic Bradu a pierdut tot pe teren propriu, dar onorabil, cu 2-1 în fața Chindiei Târgoviște, cealaltă pretendentă la promovare.

Lider în play-off-ul seriei este Fortuna Poiana Câmpina, cu 43 de puncte. Pe locul 2 se află Chindia Târgoviște, cu același număr de puncte, 43, dar cu golaveraj mai slab. SCM Argeșul ocupă locul 3, cu 25 de puncte, într-o competiție care nu mai are nicio miză pentru piteșteni. (Foto: sportularadean.ro)

Citiți și: SCM PITEȘTI A ÎNCHEIAT EN FANFARE TURNEUL DE PROMOVARE

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3