Donaris 930 x 122

auchan

PITEŞTI: ACCIDENT CU MICROBUZ AUCHAN

Piteşti: Accident cu microbuz Auchan. Două autovehicule au fost implicate astăzi, în jurul orei 15, într-un accident de circulaţie în Piteşti. Un microbuz Volkswagen Crafter care transportă călători către hipermarketul Auchan şi un autoturism Daewoo Cielo au intrat în coliziune. Accidentul s-a produs în intersecţia străzilor Fraţii Goleşti şi Craiovei.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

La faţa locului au intervenit ambulanţe ale Serviciului Judeţean de specialitate şi SMURD. Două persoane din autoturism (şoferul – Ioana S., în vârstă de 50 de ani, şi pasagerul de pe scaunul din dreapta faţă – Delia Cristina A., de 27 de ani, ambele din comuna Bradu) au fost rănite, dar nu grav. Niciun pasager din microbuz nu a fost rănit.

Poliţiştii rutieri au stabilit că vinovat ar fi fost şoferul microbuzului (Alecsandru Ionuţ C., de 33 de ani, din Câmpulung Muscel). În timp ce conducea dinspre bulevardul I.C. Brătianu către strada Fraţii Goleşti, acesta nu ar fi acordat prioritate de trecere la virajul la stânga. Microbuzul a lovit autoturismul, condus regulamentar dinspre comuna Bradu către bulevardul Republicii.

Citiți și: Pitești. Exclusiv: Plecare ȘOC din Auchan! Acum s-a aflat!

Cei doi conducători auto purtau centurile de siguranţă şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. (Foto: Facebook Info Trafic Piteşti)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3