Donaris 930 x 122

smurd

ARGEȘ: SMURD, EXTREMĂ URGENȚĂ

SMURD, extremă urgență. În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeș au intervenit la 28 de cazuri de urgenţă.

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

Echipajele SMURD au acționat în localităţile Pitești, Hârsești, Țițești, Valea Iașului, Topoloveni, Curtea de Argeș, Lerești, Mioveni, Miroși, Budeasa, Mălureni, Ștefănești, Băiculești și Berevoești.

Intervențiile au fost pentru stări de rău, ameţeli, cefalee, fracturi și traumatisme la mâini sau picioare, traumatisme cranio cerebrale și faciale, stare de ebrietate, hipertensiune arterială, dureri la mâini sau la picioare și dureri abdominale. După acordarea primului ajutor calificat, pacienţii au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90