New Profesional Consult 930 x 122

concurs

E POSIBIL? CONCURS JUDEȚEAN DE MATEMATICĂ FĂRĂ TAXĂ DE PARTICIPARE!

După ce şi-a lansat prima ei culegere de matematică http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/o-profesoara-de-matematica-isi-lanseaza-prima-ei-culegere-pentru-elevi/, profesoara Cristina Maria Oancea, cadru didactic la Colegiul Naţional “Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeş, vrea să organizeze o competiție judeţeană. „Mate’ la gimnaziu” va fi un concurs asemănător olimpiadelor şcolare.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

„Îmi doresc ca acest concurs să nu fie cu taxă de participare, așa cum se obișnuiește acum. Obiectivul meu este să ajut atât cât pot copiii care iubesc matematica aşa cum o iubesc şi eu. Mă aflu la momentul în care investesc, iar răsplata va veni pe urmă.”, declară Cristina Maria Oancea pentru ePiteşti. La vară, după ce va obține aprobarea de la Inspectoratul Școlar, profesoara se va duce din şcoală în şcoala pentru promovarea acestui concurs.

Cristina Maria Oancea lucrează acum la o culegere pentru elevii care vor susţine Evaluarea Naţională.

Citiți și: Argeș. Creșa care se învârte după soare angajează

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3