New Profesional Consult 930 x 122

Arges

FURTURI DE ENERGIE ELECTRICĂ ÎN ARGEŞ

Furturi de energie electrică în Argeș. În perioada octombrie – decembrie anul trecut, Distribuţie Oltenia a organizat peste 5.500 de acţiuni pentru prevenirea şi combaterea cazurilor de racordare ilegală la reţeaua de distribuţie a energiei electrice de către consumatorii casnici şi agenţii economici.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

În cele 7 judeţe în care operează Distribuţie Oltenia au fost identificate 753 de cazuri de consum ilicit de energie electrică. În Argeş au fost depistate 169 de astfel de cazuri (locul 2 în regiune, după Dolj – 304 cazuri).

Distribuție Oltenia asigură energie electrică pentru mai mult de 1,4 milioane de locuri de consum și pentru mai bine de 3 millioane de persoane din regiunea Oltenia şi Muntenia.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • cu degetu in nas spune:

    Daca cetatenii sunt lasati de catre guvern sa fie furati de compania de energie prin facturi umflate fraudulos, atunci reactioneaza in legitima aparare furand si ei la randul lor …Parca se facuse o investigatie care demonstrase ca in mod fraudulos s-au umflat facturile la energie…Totul s-a topit intr-un nor diafan pt ca nu putem deranja compania ceheasca de energie…ea trebuie lasata sa ingenucheze amaratul roman ca asa sunt directivele europene…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90