EcoMoto 930×122

furt

PITEȘTI: HOȚ FILMAT LA FURAT ÎN PARCARE (VIDEO)

Un hoț a fost filmat în timp ce fură geamurile de la oglinzile retrovizoare ale unui autoturism dintr-o parcare de bloc.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Imaginile sunt surprinse de o cameră video pe care un piteștean, păgubitul, a montat-o la balconul apartamentului său și sunt filmate în seara zilei de 15 iunie 2016, aproape de ora 23.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

„Revin cu video de la furtul oglinzilor. Sunt peste patru mașini în Găvana, din ce știu eu, care nu mai au oglinzi! Paguba depășește 1.000 de lei. Sunt amprente peste tot pe oglinzi, este doar o chestiune de timp până îl va prinde. Daca îl cunoaște cineva, îi recomand să aducă ce a furat și ne retragem plângerile. Astfel nu va mai sta „la răcoare” pentru 1.000 de lei (dacă reușește să le vândă cu atât!).”, scrie autorul filmării. (Sursă video și foto: Facebook Pitești Area – Gugu)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90