New Profesional Consult 930 x 122

ceair

(VIDEO) FORFOTĂ ÎN PIEȚE. LEGUMA „BATE” MIELUL: “OAMENII SUNT MAI SĂRACI!”

Forfotă în piețe. Leguma „bate” mielul: “Oamenii sunt mai săraci!”. Goana după cumpărăturile de Paşte a ajuns pe ultima sută de metri în Vinerea Mare. Pieţele agroalimentare din Piteşti sunt pline, iar clienţii stau la coadă pentru a avea o masă cât mai bogată de Paşte.

Citiți și: FACI PIAȚA PENTRU PAȘTE? PRIMĂRIA A HOTĂRÂT

În piaţa Smârdan, la raioanele cu legume şi fructe comercianţii sunt în mare parte mulţumiţi de vânzări: ,,Asta e una dintre perioadele din an în care ne merge cel mai bine. Preţurile pornesc de la 1-2 lei la ceapă şi alte verdeţuri și totul este proaspăt.”, ne spune o vânzătoare.

Citiți și: MĂSURĂ ÎN PIEŢE ŞI TÂRGURI

Trecem la raionul de carne, inclusiv carne de miel, acolo unde lucrurile nu merg în aceeaşi notă. ,,Lume mai puţină şi vânzări mai proaste faţă de anii trecuţi! Oamenii sunt puțin mai săraci decât anul trecut.”, ne declară Alexandru Coandă (foto), comerciant de câţiva ani în piaţa Smârdan. Sau și prețurile sunt mai mari!

În piaţa Ceair, cea mai mare din Pitești, am găsit tot aglomeraţie, standuri pline cu produse, dar şi clienţi nemulţumiţi: ,,Noi mereu venim aici, produsele sunt bune, proaspete… Problema este, însă, că preţurile s-au mărit exact acum, de Paşte, pentru că e vânzare multă… Sunt prea mari pentru salariile noastre.”, ne spune o familie venită la cumpărături.

Cei care încă nu ați reuşit să vă aprovizionați pentru sărbători puteți vedea AICI programul complet al pieţelor agroalimentare din Piteşti în perioada Paștelui.

Jupiter 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066