New Profesional Consult 930 x 122

bulevardul i.c. brătianu

(VIDEO) PIETONI LUAȚI AZI CA DIN OALĂ DE POLIȚIȘTI

Serviciul Rutier al Poliției Locale Pitești a desfășurat astăzi o acțiune pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona pasajului pietonal subteran Griviței. Au fost vizați pietonii care traversează strada neregulamentar.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

De această dată, agenții de la Locală nu au dat amenzi. Pietonii au fost, însă, avertizați verbal cu privire la riscurile la care se expun atunci când traversează prin locuri nepermise.

În mai puțin de 30 de minute, sub ochii polițiștilor, 12 persoane au traversat neregulamentar bulevardul I.C. Brătianu, deși aveau alternativa pasajului Griviței.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

„Trebuie să fim conștienți că viața are prioritate. Șansele unui pieton să supraviețuiașscă în urma unui accident rutier sunt destul de mici”, ne declară Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești. Acțiuni similare vor mai avea loc și în perioada următoare, conform sursei citate.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3