930 x122 grota rece

cornel ionica

(VIDEO) PRIMARUL, FOC ȘI PARĂ PE ZIARIȘTI. CE ÎL SCOATE DIN MINȚI PE IONICĂ

Ieri s-a desfășurat ședința ordinară din luna mai a Consiliului Local Pitești. Cu acest prilej, primarul Cornel Ionică a vorbit și despre lucrările de modernizare și reabilitare a piețelor agroalimentare din cartierele Trivale și Găvana.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

Am realizat un montaj video cu cele mai importante declarații ale lui Cornel Ionică pe acest subiect. Problema primarului nu sunt lentoarea lucrărilor și faptul că piteștenii din Trivale și Găvana cer explicații. Problema lui Ionică este că jurnaliștii se interesează de stadiul lucrărilor și că ”se plimbă prin piață”.

”Problemele acestea vreau să le cunoașteți și să le știți, nu știu în ce măsură are potențial constructorul de la piața din Trivale să-și ducă lucrul până la capăt, Doamne ferește să intre în vreo insolvență sau ceva, că astea sunt curente în România!”, a spus primarul despre lucrările la piața Trivale.

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

În ceea ce privește termenul la care vor fi finalizate lucrările din piața Găvana, Cornel Ionică a afirmat: ”În piața din Găvana, de asemenea, constructorul are un termen. Dacă întârziem o lună, nu-i nicio nenorocire! N-aș vrea să întârziem nicio zi, pentru că, tot legea spune, dacă am întârziat, aplicăm prevederile respective și asta înseamnă penalități, vom merge și în instanță…” Iată întreaga declarație a primarului Piteștiului:

Pentru Cornel Ionică, jurnaliștii care își fac meseria sunt ”din ăștia, tiriplici care caută să vadă ei colo și colo, c-am făcut și că n-am făcut.” Cornel Ionică, ziariștii caută, observă, prezintă, semnalează. Ziaristul este ”câinele de pază”. Dacă preferați ”câinii cu botniță”, care iau ca atare informațiile furnizate de anumite instituții, inclusiv de Primărie, este de înțeles revolta dumneavoastră în ceea ce privește activitatea ePitești.

”Intervenim la modul cel mai serios”, a încheiat primarul. Cornel Ionică, întrebați piteștenii dacă interveniți sau nu la modul cel mai serios în rezolvarea problemelor orașului! Realitatea pe care și noi am prezentat-o de multe ori este alta. Iar reacțiile piteștenilor cu privire la activitatea administrației municipale pe care o conduceți ar trebui să vă dea de gândit (subiectul pe larg, AICI).

În cazul în care nu v-ați ”plimbat prin piață”, vă arătăm AICI și AICI situația de la fața locului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90