Donaris 930 x 122

san siro

Video: Terenul San Siro, mereu gata, dar niciodată cum trebuie

Terenul San Siro din Pitești se află într-o continuă reabilitare, ratând în nenumărate rânduri termenele de finalizare.

Citiți și: Exclusiv. Terenul blestemat: O poveste de groază cum nu mai există în Pitești

Primarul Cristian Gentea a vorbit în cadrul conferinței de presă, din această dimineață, de la Primărie despre stadiul mai multor lucrări, dar și despre problemele pe care municipalitatea le întâmpină cu diverse firme constructoare.

Deși constructorul San Siro, ECI Company 2000 S.A. consideră că această lucrare este încheiată, terenul este într-o stare dezagreabilă: gardul care împrejmuiește terenul este împletit cu sârmă ”de covrigi”, tribunele care trebuiau vopsite în câmp electrostatic arată cu totul altfel, iar ploaia de aseară se pare că a ”șifonat” lucrările realizate aici.

Citiți și: Tupeu! Firma care ia la mișto Primăria Pitești! Investiție șoc și groază!

Culmea este că, potrivit declarațiilor lui Cristian Gentea, constructorul  a încercat să facă chiar astăzi o recepție a terenului San Siro.

Video – Cristian Gentea vorbește despre Terenul San Siro (începând cu 5′ 50″)

 

Constructorul, ECI Company 2000 consideră că această lucrarea este încheiată. Văd că arată foarte bine gardul ăla, e împletit cu sârmă de covrigi. O să vedeți tribunele care ar fi trebuit să fie vopsite în câmp electrostatic și cum arată terenul după ploaia de aseară.

Văd că, constructorul a încercat să facă astăzi o recepție, bineînțeles că nu voi merge acolo. Mâine avem ședință cu constructorii, ne vom întâlni aici și indiferent de ce se va întâmpla, recepția se va face după ce se vor fi remedia toate lucrurile astea și constructorul va plăti penalități, iar la final va primi exact ce merită”, a declarat Cristian Gentea, în cadrul conferinței de presă.

Foto descriptiv

Sursă video: Arges Plus

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90