EcoMoto 930×122

georgiana

SOȚII DRĂGHICI AU SCOS DIN NUNTĂ 88.000 DE EURO!

În septembrie anul trecut Mircea Drăghici și Georgiana Popescu s-au căsătorit. Nunta a avut loc la Palatul Știrbei, din Buftea, județul Ilfov. Printre sutele de invitați s-au numărat, vă amintim, și prim-ministrul Victor Ponta și soția sa, europrlamentarul Daciana Sârbu. Nu au lipsit ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, și Dan Șova, pe atunci ministru la Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine.

Citiți și: De la nuntă, de urgență la spital! Mesean lovit brutal cu ciocanul în cap

Suma strânsă de la invitați drept cadou de nuntă a fost una consistentă: 88.650 de euro, potrivit noii declarații de avere completată de parlamentar.

Amintim că Mircea Drăghici este chestor al Camerei Deputaţilor, parlamentar PSD în colegiul Curtea de Argeş și consilier onorific al premierului Victor Ponta, iar soţia sa este prodecan al Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane a Universității din Piteşti, consilier al europarlamentarului Daciana Sârbu (soția premierului Ponta) și președintă a Tineretului Social Democrat Argeș.

Citiți și: Scandal uriaș la nuntă! Socrul mic, snopit în bătaie de un nuntaș

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90