EcoMoto 930×122

carne

REDUCEREA TVA LA CARNE, PRIORITARĂ

După succesul măsurii de reducere la 9% a TVA la pâine, ministrul Agriculturii, vicepremierul Daniel Constantin, anunță ca prioritară scăderea taxei pe valoarea adăugată și la carne.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Constantin precizează că decizia îi va aparține viitorului Guvern de după alegerile prezidențiale din noiembrie anul acesta.

„Eu cred că dacă vrem să ajutăm anumite sectoare, primul care trebuie ajutat în perioada următoare ar fi sectorul de carne. Acest lucru depinde de noul Guvern, de discuţiile care vor avea loc cu Fondul Monetar Internaţional. E drept că bugetul pe 2015 va fi făcut în a doua parte a lunii noiembrie, atunci când probabil vom cunoaşte viitorul Cabinet, pentru că ar fi incorect ca noi, actualul Cabinet, să facem un buget pentru viitorul Executiv.”, a declarat astăzi ministrul Daniel Constantin la conferinţa „MEDIAFAX Talks about Agriculture”.

Citiți și: Oficial. Scumpiri majore! Pentru ce vom plăti mai mult

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90