Donaris 930 x 122

Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă, noul premier desemnat

Klaus Iohannis l-a desemnat drept candidat pentru funcția de prim-ministru pe Nicolae Ciucă.

Citiți și: Iohannis a anunţat cine va fi prim-ministru

Varianta cu Nicolae Ciucă premier a fost propunerea Partidului Național Liberal.

Acesta a mai fost prim-ministru interimar în trecut, după demisia lui Ludovic Orban în urma alegerilor parlamentare din decembrie 2020.

Citiți și: Se decide lista posibililor miniștri din Cabinetul Ciucă

Discuțiile de azi au fost considerabil mai bune decât ultimele discuții. Am reiterat că este acum nevoie de o soluție reală. Trebuie să terminăm cu această criză. Este inadmisibil să continuăm în acest stil. Este nevoie de un guvern cu puteri depline.

Am fost mulțumit și bucuros că PNL a venit cu o nouă abordare în persoana domnului Nicolae Ciucă. Am decis să-l desemnez drept candidat pentru funcția de prim-ministru pe Nicolae Ciucă.”, a declarat șeful statului.

Reamintim că astăzi, la Palatul Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis a avut consultări cu reprezentanţii partidelor şi formaţiunilor politice din Parlament în vederea desemnării unui nou candidat pentru funcţia de premier.

Aceasta a fost a doua rundă de consultări după ce Parlamentul nu a acordat încrederea Guvernului propus de Dacian Cioloş.

Foto principal – descriptiv: deBanat

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441