930 x122 grota rece

Nicolae Ciucă

Anunțul premierului Ciucă care sperie românii: ”Va fi de durată!”

Astăzi, 13 aprilie, în timpul vizitei la Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu, premierul Nicolae Ciucă a făcut o nouă serie de declarații care îi sperie și mai tare pe români.

Citiți și: Cine ar putea conduce Capitala? Detalii despre piteșteanul surpriză

Premierul a declarat că statele membre NATO trebuie să fie pregătite pentru o „criză de durată” și pentru situația în care această criză s-ar putea extinde mai aproape de „granița noastră”.

„Trăim vremuri dificile, pe care nu am crezut că le vom mai trăi în secolul XXI. Trebuie să fim pregătiți pentru o criză de durată și pentru situația în care această criză se va extinde mai aproape de granița noastră”, a spus Ciucă.

Citiți și: Vestea momentului. Premierul Ciucă vorbește despre introducerea serviciului militar obligatoriu

„Invazia Rusiei în Ucraina e cea mai gravă amenințare la adresa securității euroatlantice din ultimii ani”, a adăugat premierul.

De asemenea, Nicolae Ciucă condamnă ferm invazia din Ucraina și spune că este ”ilegală, neprovocată și nejustificată”.

„Condamnăm ferm invazia masivă din Ucraina. Condamnăm atacurile nemiloase ale trupelor rusești asupra civililor, încălcând prevederile legilor internaționale și ale umanității și deplângem pierderile tragice de vieți omenești, suferințele umane enorme și distrugerile provocate de invazia ilegală, neprovocată și nejustificată a Rusiei”, a declarat Nicolae Ciucă.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Pana acum am primit “asigurări” ca nu se întâmpla nimic. Designur si SARS-COV 2 a fost doar o “răceala ușoară “

  • Gancea Viorel ARN spune:

    Avand premier care a lucrar in armata, va dati seama ca nimic nu este la intamplare.
    Bine nu va mai fi de noi.
    Nu este azi, nu este maine, dar intr-o zi, vulcanul erupe.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90