930×122 CAPRA 5

Nicolae Ciucă

Scenariu sumbru! Se fac rezerve pentru cele mai complicate condiții meteo

Astăzi, 20 octombrie, premierul Nicolae Ciucă a anunțat, în cadrul unei întâlniri cu prefecții, în care s-a discutat despre stadiul pregătirilor de iarnă, că se fac rezerve pentru cele mai complicate condiții meteorologice.

Citiți și: Premierul Ciucă, anunț important despre facturile la curent!

„Discutăm despre ceea ce s-a realizat până în acest moment, analizăm stadiul în care se realizează activitățile și măsurile pregătitoare”, a spus Nicolae Ciucă în deschiderea ședinței, potrivit Antena 3.

„Este nevoie ca în perioada imediat următoare să avem elementele de prioritate pe care putem să le rezolvăm de la nivelul Guvernului și să continuăm cu structurile din teritoriu astfel încât să putem să intervenim punctual acolo unde este nevoie (…) Există planuri la fiecare prefectură (…) trebuie să fie verificate”, a mai declarat premierul.

Citiți și: Premierul Ciucă promite ajutor Uzinei Dacia

De asemenea, Ciucă i-a asigurat pe participanți că România are cantitățile necesare de energie și gaze pentru a traversa iarna și că se fac rezerve pentru a face față unor eventuale fenomene meteo extreme.

„Putem să transmitem fără temere că avem cantitățile necesare de energie și gaze naturale (…) se întreprind în continuare demersuri pentru a putea să suplimentăm și să avem garanția rezervelor chiar și în cele mai complicate condiții meteorologice”, a precizat premierul Nicolae Ciucă.

Foto descriptiv: Playtech.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3