Donaris 930 x 122

Nicolae Ciucă

„INFECTAREA NU SE OPREŞTE DE CRĂCIUN ŞI DE ANUL NOU!”

Astăzi, 22 decembrie, a avut loc o întâlnire a Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), condusă de premierul interimar al României, Nicolae Ciucă. A fost analizat, în detaliu, stadiul pregătirii pentru declanșarea efectivă a campaniei de vaccinare odată cu distribuția, în România, a primei tranșe de vaccinuri, de 10.000 de doze în data de 26 decembrie.

Citiți și: Breaking News! Decizia de ultim moment a lui Ciucă!

În acest context, Premierul a declarat că, pentru protejarea noastră, a tuturor, este benefică respectarea măsurilor igienico-sanitare și a tuturor recomandărilor de natură medicală formulate de
experții în sănătate publică, deoarece „infectarea nu se oprește de Crăciun și de Anul Nou”. Au fost discutate aspecte concrete privind armonizarea la nivel național și local, asigurarea siguranței
distribuției, transportului și a vaccinării propriu-zise, precum și privind informarea corectă a publicului în legătură cu acest demers.

CNCAV este un organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și coordonarea Prim-ministrului.

Citiți și: Doliu la nivel înalt: I-a murit tatăl!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Donaris 570×90