SMART KIDS 930X122

furt lemne

A ÎNCERCAT SĂ SE ASCUNDĂ DE JANDARMI ÎN PĂDURE

În cursul zilei de ieri, jandarmii din cadrul Postului Montat Arefu, care se aflau în misiune pe raza localității Nucșoara, au depistat pe un drum forestier din localitate un autovehicul de culoare albă condus de un bărbat, care la vederea echipajului de jandarmerie, a părăsit mașina și a fugit în pădure, în scurt timp fiind prins de jandarmi.

Citiți și: Argeș. Furtul de lemne ustură la buzunare! Amenzi de aproape 1 miliard lei vechi

Oamenii legii au procedat la legitimarea bărbatului, iar la controlul autovehiculului au descoperit în partea din spate aproximativ 2 metri cubi de material lemnos (FOTO). Întrebat despre proveniența lemnului, bărbatul în vârstă de 26 de ani a declarat că l-a luat din pădure și că nu are documente de proveniență.

Citiți și: Argeș: Pădurar, complice la furturi de lemne din pădure

Șoferul dubiței a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei, iar cantitatea de aproximativ 2 metri cubi de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării și predată reprezentanților Ocolului Silvic Domnești, care la rândul lor l-au lăsat în custodia Școlii Gimnaziale din satul Slatina, comuna Nucșoara pentru a fi folosită la încălzirea spațiilor.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3