930×122 CAPRA 5

consiliul judetean

AVIZ PENTRU PLANUL DE TRANSPORT AUTO DE CĂLĂTORI DIN ARGEȘ

Autoritatea pentru Transport a Consiliului Judeţean Argeş a avizat planul cu privire la transportul auto judeţean de persoane prin curse regulate până în anul 2019.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

În următorii ani transportul de călători în Argeș va fi făcut pe 142 de trasee judeţene, cu 272 de autovehicule care aparţin unui număr de 35 de operatori rutieri de transport.

Foarte multe dintre aceste autovehicule ajung şi în Piteşti, spre nemulţumirea autorităţilor locale, care se plâng că oraşul „este brăzdat de la un capăt la altul de maşini de tot felul care transportă persoane”.

Citiți și: Argeș! Localnicii se freacă la ochi! ”Nimeni nu credea vreodată!”

Una dintre soluţiile avansate în trecut a fost ca maşinile să oprească la intrarea în oraş, iar de acolo călătorii să folosească autobuzele Publitrans. Până la urmă s-a renunţat, însă, la idee. Primăria Piteşti speră ca măcar o parte dintre aceste autovehicule să fie eliminate prin introducerea sistemului de transport metropolitan.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3