NOR CURIER 930X122

ciobanu

prefectura11

EXCLUSIV! JUDEŢUL ARGEŞ ARE UN NOU SECRETAR GENERAL!

Judeţul Argeş are din această lună un nou secretar general. Viorica Răducanu, care ocupa postul de mai multă vreme, a ieşit la pensie, în condiţiile în care îndeplinea condiţiile de pensionare de mai bine de doi ani.

Citiți și: BEREVOEŞTIUL DĂ ALARMA ÎN ARGEŞ!

Răducanu a execitat funcţia de secretar general al judeţului și după ce a împlinit vârsta de pensionare, cu dispensă de la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

În locui ei ca secretar general interimar al judeţului Argeş a fost numită Alisa Ciobanu, şefa Direcţiei Juridice a Consiliului Judeţean. Ciobanu va ocupa funcția până la organizarea concursului, ceea ce se va întâmpla în termen de aproape o lună şi jumătate de la vacantarea postului, conform legii. Alisa Ciobanu este soţia directorului de la spitalul din orașul Costeşti.

Citiți și: ASTĂZI, ŞEDINŢĂ EXTRAORDINARĂ DE CONSILIU JUDEŢEAN

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90